Skip to content
Set Acrylnagels€ 55
Set Acrylnagels naturel€ 45
Nabehandeling Gel / Acrylnagels€ 42,50
Nabehandeling Acrylnagels naturel€ 40
Shellacvanaf € 33,50
Shellac french manicure vanaf € 35
Manicure ( basis behandeling ) € 15
Acrylnagels verwijderen€ 35
Reparatie Nagel€ 5 p/s
Nail artvanaf € 2
Strass steentjes € 0.25 p/s
Shellac verwijderen € 22,50

Wat is CND™ SHELLAC™?

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.  Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule.
 
 
 
 
 

Is CND™ SHELLAC™ veilig?

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die Macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

Nailart

Nail art; wie kent dit nou niet? Prachtig opgemaakte nagels, versierd met bloemen, Strass stenen, glitters en andere prachtige attributen. Met de toepassing van nail art zorg je ervoor dat jou nagels een echte eyecatcher zijn!

 

 

 

 

Strass steentjes

Kwalitatief hoge Strass steentjes van o.a het merk Swarovski voor het decoreren van je nagels.